A Mydrone|School a Duplitec Kft. drónpilóta képzésközpontja

Az infokommunikációs technológia, valamint a digitális képalkotás olyan mértékű fejlődésen ment keresztül az utóbbi évtizedben, ami visszafoghatatlan katalizátorként hatott a dróntechnológia terjedésére. Az iparág fellendülésével egyenes arányban nő az igény a képzések, oktatások iránt, az új megoldások alapos megismerése érdekében. A Duplitec Kft. ezen igényeket felismerve hozta létre képzésközpontját.

A képzésközpont gyakorlott instruktorok, mérnöktanárok, valamint szakirányú képzéseinknek megfelelő területeken, az innovatív technológiák adaptálásával folyamatos sikereket elért szakemberek közreműködése mellett, gyártói háttérrel, folyamatosan fejleszti és bővíti képzés-anyagait.

Csatlakozz hozzánk!


Magyarország DJI drón disztribútoraként, dróntechnikai megoldásszállítójaként és UAV képzésközpontjaként folyton növekvő igényét látjuk tehetséges drónpilótáknak.

Amennyiben szeretnéd a hobbidat új szintre emelni, esetleg már professzionális szinten vagy jelen az ipari drónpilóták között ám ezt a tevékenységet egy profi csapat tagjaként szeretnéd a jövőben folytatni, úgy küldd el nekünk szakmai önéletrajzodat a karrier@mydroneschool.hu email címre.

Bemutatkozó leveledben kérünk részletezd szakmai tapasztalataidat, mi motivál, valamint milyen területen szeretnél leginkább a jövőben tevékenykedni – drónpilótaként, vagy inkább instruktori szerepben!

Várunk a csapatban!

PARTNEREINK

Többek között:

Kapcsolat:

info@mydroneschool.hu
+36 (30) 99 80 288
H-1141 Budapest, Öv u. 35-37

Üzenet:


Adatkezelési tájékoztató
2024 © Duplitec Kft - Minden jog fenntartva