BIZTONSÁGTECHNIKAI
DRÓNKEZELŐ KÉPZÉS

A képzés a legmodernebb és leghatásosabb, a biztonság területén alkalmazható drónalapú lehetőségeket mutatja be.

A képzés végén a résztvevők „Tanúsítványt” kapnak arról, hogy elvégezték a „Biztonságtechnikai drónkezelő” képzést és ismeretet szereztek a biztonság területén használható drónos megoldásokról.

A Biztonságtechnikai drónkezelő képzés árával kapcsolatban keresd kollégánkat az info@mydroneschool.hu címen!

A KÖVETKEZŐ KÉPZÉSEK IDŐPONTJAI, HELYSZÍNEI:

A képzés időpontjai:
Időpont egyeztetésért kérjük, keresse kollégáinkat info@mydroneschool.hu

Budapesti helyszín:
M130 Sportközpont, 1141 Budapest, Mogyoródi út 130.
Csoportlétszám: 4-6 fő
Időtartam: 8 óra (5 óra elmélet és 3 óra gyakorlat)

A KÉPZÉS BEMUTATÁSA

A drónokban rejlő potenciált elsők között felismerő biztonsági vállalkozások óriási előnyre tettek szert: hatékonyságuk megsokszorozódott. A drónok felhasználásával gyorsabb, pontosabb, megbízhatóbb és költségkímélőbb megoldások születtek őrzésre, objektumvédelemre, felderítésre, mentésre. A technológia térhódításának köszönhetően ezek a megoldások hazánkban is elérhetőek és igen nagy érdeklődésnek örvendenek. Egynapos képzésünk keretén belül a legmodernebb és leghatásosabb, a biztonság területén alkalmazható drón alapú lehetőségeket mutatjuk be szakképzett kollégáink segítségével. 

KINEK AJÁNLJUK A KÉPZÉST

Képzésünket elsősorban azoknak ajánljuk, akik érdeklődnek a drónok speciális, kifejezetten fizikai biztonsági felhasználásának lehetőségei iránt (mint például őrzés-védelem, rendezvény- és személy biztosítás, dróndetektálás, terület felmérés, keresés, mentés stb.).
A biztonságtechnikában érintetteken kívül képzésünk önkormányzatok és polgárőrségek számára is értékes tartalommal rendelkezik, továbbá olyan érdekes lehet olyan cégeknek, akik védelmük érdekében nyitottak az innovatív megoldások irányába.

Képzésünk ugyanakkor támpontot jelenthet azon cégeknek és magánszemélyeknek, akik biztonsági feladatok ellátására alkalmas drónvásárlás előtt állnak, legyen szó saját felhasználásról vagy akár szolgáltatóként történő munkavégzésről. A képzés résztvevőinek a bemutatott drónok beszerzésére - mint a DJI vezető magyarországi disztribútora - egyedi, jelentős kedvezményeket biztosítunk. 

A KÉPZÉS SORÁN ISMERTETETT TERÜLETEK

A képzésre jelentkezők a drónkezelési alapismereteken túl megismerhetik, hogy az egyes feladatokhoz milyen típusú drónok és kiegészítők alkalmasak, valamint azok kezelését, a különböző payload-ok használatát is bemutatják oktatóink, mind elméletben, mind pedig gyakorlatban.

• Drónkezelési alapok – elmélet: biztonsági alapismeretek, GEO zónák, használatos szoftverek, a légi eszköz karbantartása, vészhelyzetek és eljárások, felszállás előtt és leszállás utáni tevékenységek.
• Drónkezelési alapok – gyakorlat: alap drónirányítási műveletek, útvonaltervezés, orientáció vizuális meghatározása, repülés előre meghatározott paraméterek szerint.
• Drónok használati megoldásai a biztonsági szakma területein – elmélet: Szakképzett oktatóink valós példákon keresztül mutatják be a drónok speciális, kifejezetten a fizikai biztonsági terület vonatkozásában felmerülő felhasználási lehetőségeit.
• Mavic 2 Enterprise Dual és M210 típus bemutatása, berepülése – gyakorlat: a drónok különleges funkcióinak bemutatása, a hozzá csatlakoztatott payload-ok használata, kifejezetten a területfigyelésre és a személykeresésre fókuszálva. A MEGSZERZETT TUDÁS A KÖVETKEZŐ FELADATOKBAN HASZNOSÍTHATÓ

• Terület és objektum védelem drón felhasználásával
• Rendezvény és személybiztosítás drón felhasználásával
• Kockázat elemzés, biztonsági tervezés drón segítségével
• Felderítés, keresés, elemzés drón felhasználásával 

MILYEN DRÓNOKKAL ÉS KIEGÉSZÍTŐKKEL FOGNAK A KÉPZÉSBEN RÉSZTVEVŐK MEGISMERKEDNI

• DJI Mavic 2 Pro
• DJI Mavic 2 Enterprise Universal, RGB kamerával reflektorral, villogóval és hangszóróval
• DJI Mavic 2 Enterprise Dual, hőkamerával, reflektorral, villogóval és hangszóróval
• DJI Matrice 200 & DJI Matrice 210 ipari drónok, DJI Zenmuse Z30 30x zoom optika, DJI Zenmuse XT2 4K hőkamera, Elistair Safe-T földi betáplálás és RF Patrol dróndetektálás
• DJI Matrice 300 RTK

A KÉPZÉS IDŐBEOSZTÁSA

9:00 – 10:30 UAV kezelés elméleti alapjai
10:45 – 12:15 Drónok használati megoldásai a biztonsági szakma területein
12:15 – 13:00 Ebédszünet
13:00 – 13:45 Eszközök áttekintése
14:00 – 16:30 Gyakorlat

TANÚSÍTVÁNY 

A képzés végén a résztvevők „Tanúsítványt” kapnak arról, hogy elvégezték a „Drónok felhasználása a biztonsági szakmában” képzést és ismeretet szereztek a biztonság területén használható drónos megoldásokról.

AZ ELŐADÓKRÓL

KOVÁCS PÉTER

Katonai, rendőri és mérnöki végzettséggel rendelkezik, több mint 20 éve a fizikai biztonság területén dolgozik. Karrierje során számos ipari létesítmény, gyártó létesítmény biztonsági igazgatójaként tevékenykedett, korábban és jelenleg is aktívan foglalkozik rendezvények és személyek biztosításával. 9 éve áll Magyarország egyik meghatározó bankhálózatának alkalmazásában, a bank fizikai biztonsági vezetőjeként. Rendszeresen oktat biztonságtechnikai szakmai konferenciákon és tevékeny tagja a Bankszövetség fizikai biztonsági munkacsoportjának.

A drónokkal közel 4 éve ismerkedett meg, s a technológiában rejlő lehetőségek rövid időn belül arra sarkalták, hogy ezt az innovatív platformot munkájának egyre több szegmensében használja fel. Az elmúlt években rendszeresen és sikeresen alkalmazott drónokat terület és objektum védelemre, események, rendezvények biztosítására, valamint folyamatosan keresi a drónok biztonságtechnikai felhasználásának legújabb lehetőségeit. 

SÜLI ANDOR

Képzett drónpilóta és tréner. Andor közel egy évtizedes múltra tekint vissza a drónok tekintetében, így biztos kézzel irányítja a DJI összes modelljét – a legkisebb Tello-tól a legnagyobb Enterprise, vagy agrár gépekig. Rendszeresen vesz részt dróntechnológiai bemutatókon, valamint napi szinten segíti éles bevetéseken Magyarország különböző rendvédelmi szerveit és hatóságait. 

JELENTKEZÉS KÉPZÉSRE

Kérjük válassza ki milyen képzésre kíván jelentkezni

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

GY.I.K.

A legközelebbi képzések dátumai az oldal elején találhatóak. A képzésnek az M130 Sportközpont ad helyet, melynek címe: 1141 Budapest, Mogyoródi út 130. 

A képzésen a jelentkezők elsajátítják a drónok biztonságtechnikai felhasználásának alapjait, így tapasztalat nélkül is jelentkezhetnek. Azonban, ha ezen a területen szeretnének munkát vállalni, úgy elengedhetetlenné válik a magabiztos drónkezelés! Amennyiben több tudásra és gyakorlatra van szüksége, úgy javasoljuk, hogy vegyen részt 30 órás Alapfokú UAV kezelő képzésünkön, ahol részleteiben sajátíthatja el a repüléssel kapcsolatos ismereteket, ráadásul államilag elismert tanúsítványt is kap a sikeres vizsga letétele után. 

Abban az esetben, ha mégsem tud részt venni képzésünkön, kérjük, ezt minél előbb jelezze számunkra! A képzés megkezdése előtti 10. naptári napig 100%-ban visszafizetjük a befizetett díjat, ezt követően, a képzés megkezdése előtti munkanapig már csak 50%-ot, de ha csak a képzés napján, vagy az azt megelőző nap jelez, akkor már sajnos nem áll módunkban visszafizetni a befizetett díjat. 

A képzés 4-6 fő részvételével zajlik. 

A képzés során a gyakorlati repüléseket a DJI legmodernebb, piacvezető, az őrzés-védelemre legalkalmasabb dróntípusaival végezhetik. A résztvevők az alábbi drónokkal ismerkedhetnek meg: DJI Mavic 2 Pro, DJI Mavic 2 Enterprise Dual & Universal, DJI Matrice 200 & Matrice 210. Jelentősebb bemutatásra kerülő payload-ok: Z30 30x-os optikai zoom-os kamera, XT2 4K hőkamera. A résztvevők ezeken felül megismerkedhetnek az RF Patrol mobil dróndetektáló eszközzel illetve az Elistair Safe-T földi betápláló eszközzel. 

Kapcsolat:

info@mydroneschool.hu
+36 (1) 42 21 388
+36 (70) 50 23 763

Linkek:

MYDRONESERVICE
DUPLITEC KFT.

A weboldalt a
Flymore Kft. üzemelteti.

Adatkezelési tájékoztató

Üzenet: