INGYENES KONZULTÁCIÓ
A SZABÁLYOS DRÓNOZÁSRÓL

A DJI drónok hazai forgalmazójaként segítséget nyújtunk vásárlóinknak és leendő vásárlóinknak a 2021. január 1-től érvényes drónszabályozások útvesztőiben való kiigazodásban. Ingyenes konzultációnk, az aktuális drónszabályokat összefoglaló konzultációja, amely érthetően tárgyalja az Európai Uniós és hazai jogszabályok legfontosabb pontjait, és azok alkalmazásának lépéseit. A konzultáció lépésről-lépésre elmondja, hogyan kell regisztrálni a drónokat, hol lehet felelősségbiztosítást kötni, a kötelező vizsgákról is felvilágosítást nyújt, valamint a szükséges applikációk használatát és az eseti légtér kijelölésének módját is bemutatja.

A KÖVETKEZŐ  KONZULTÁCIÓ IDŐPONTJAI:

Minden hónap első keddjén, 15:00 és 17:00 óra között foglalható időpont a lenti jelentkezési felületen.
Helyszín: élő webinárium
Csoportlétszám: 3-5 fő
Időtartam: 2 óra 

KINEK AJÁNLJUK
A KONZULTÁCIÓT

A konzultációra bárki jelentkezhet!
Ha már megvetted első drónodat, de még nem vagy biztos a drónozás jogszabályi követelményekben, vagy épp drón vásárlása előtt állsz és szeretnéd megismerni a szabályos drónozás legfontosabb lépéseit, különösen az új, 2021. jan. 1-től bevezetésre kerülő szabályozások tekintetében ‒ akkor ez a konzultáció Neked szól!

JELENTKEZÉS A KONZULTÁCIÓRA

A jelentkezéshez kérjük, add meg a neved, e-mail címed, telefonszámod, valamint az általad választott időpontot!
A jelentkezést követő 3 munkanapon belül kollégáink elküldik az általad megadott e-mail címre a konzultációhoz szükséges információkat. Személyes adataidat az adatkezelési szabályzatnak megfelelően a Duplitec Kft. tárolja és a konzultációhoz szükséges kapcsolatfelvételre és piackutatási célokra használja, további céggel / cégekkel nem osztja meg.

Kapcsolat:

info@mydroneschool.hu
+36 (1) 42 21 388
+36 (70) 50 23 763

Linkek:

MYDRONESERVICE
DUPLITEC KFT.

A weboldalt a
Flymore Kft. üzemelteti.

Adatkezelési tájékoztató

Üzenet: