GYAKORLATI
DRÓNPILÓTAKÉPZÉS

A gyakorlati drónpilótaképzés ára: 29.900 Ft

A KÖVETKEZŐ KÉPZÉSEK IDŐPONTJAI, HELYSZÍNEI:
A gyakorlati képzések időpontjai az időjárás függvényében módosulhatnak

A képzés időpontjai:
Telefonos egyeztetés alapján, előre egyeztetett időpontban 

Helyszín: Zichyújfalu, Kastélykert
Csoportlétszám: maximum 5 fő
Időtartam: 3 óra

Ára: 29.900 Ft

KINEK AJÁNLJUK A KÉPZÉST

Gyakorlati képzésünk kezdőknek szól, s a repülést megelőző előkészítés folyamatától a felszálláson át, az alapvető mozgásokon és összetett repülési manővereken keresztül minden hasznos gyakorlati témát felölel a biztonságos landolásig.

A KÉPZÉS BEMUTATÁSA

Tanuld meg képzett oktatóinktól hogyan kell biztonságosan repülni drónoddal! Sajátítsd el mindazon gyakorlati alapismereteket, amelyekre a drónpilótáknak szüksége van a repülések során!

Amennyiben még nem végezted el elméleti drónkezelő képzésünket, úgy mindenképp azt javasoljuk, hogy a gyakorlat előtt sajátítsd el a drónkezelés elméletét egyszerűen használható, eLearning felületünkön, ahol mindössze pár óra alatt megtanulhatod a leglényegesebb alapismereteket!
A képzés anyagát több évtizednyi, professzionális repülési tapasztalat alapján, a legújabb technológiák ismeretében és felhasználásával állítottuk össze, hogy mindenki a lehető legrövidebb időn belül tudja a repülés páratlan élményét biztonságosan elsajátítani. 

A KÉPZÉS SORÁN ISMERTETETT TERÜLETEK

• Az elméleti képzés során már megismerted milyen jogszabályi feltételei vannak a repülésnek. Oktatóink bemutatják hogyan használhatod biztonságosan és hatékonyan ezek betartása mellett a DJI legújabb termékeit.
• Egyszerű feladatokat teljesítve tanulod meg, hogyan mozoghatsz magabiztosan a térben drónoddal, illetve hogyan tudod könnyedén, minden helyzetben meghatározni annak orientációját.
• Részletesen bemutatjuk a DJI drónokban elérhető intelligens repülési módokat, kiemelve ezek használatának gyakorlati előnyeit és az egyes módok buktatóit is.
• A nap utolsó fel és leszállását követően oktatóinkkal közösen, részletesen kiértékelitek a feladatok során mutatott teljesítményedet.
A gyakorlati képzést minden esetben egy rövid technikai áttekintés és biztonsági eligazítás előzi meg. Ezt követően oktatóink részletesen vázolják a gyakorlat programját, melynek teljesítésére közel 3 óra áll rendelkezésedre. A gyakorlati képzések csoportos keretek között, 5 tanuló részvételével kerülnek megrendezésre. 

MIRE TUDOD FELHASZNÁLNI A MEGSZERZETT TUDÁST

A 3 órás képzést követően könnyedén tudsz majd fel- és leszállni, térben tájékozódni, illetve a különböző intelligens repülési módokat is magabiztosan tudod majd kezelni. 

MILYEN DRÓNOKKAL FOGSZ MEGISMERKEDNI

A képzés során szükség lesz a saját drónodra, hiszen annak speciális beállításait, működését, irányítását mutatják be szakértő kollégáink.

A KÉPZÉS ÁLTALÁNOS IDŐBEOSZTÁSA

13:00 – 16:00
(3 óra gyakorlat)

VIZSGA ÉS TANÚSÍTVÁNY

A képzés elvégzése nem vizsgához kötött. Képzésben résztvevőink egy „Igazolást” kapnak arról, hogy megismerték a pilóta nélküli légijármű biztonságos repülésének feltételeit, jogszabályi hátterét, a különböző vezérlőrendszerek alapismereteit, illetve a multirotoros gépek gyakorlati irányítását.  

OKTATÓ

Szaniszló Mónika | Ipari-drónpilóta 
Mónika negyedik éve foglalkozik dróntechnológiával, Európában a harmadik, hölgy szakirányú ipari-drónpilóta. A hagyományos broadcast és ipari tevékenységen kívül, alapítóként önkéntes kutató-mentő feladatokat is ellát a Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesületében. Több típusú géppel repül a multirotorostól, a merevszárnyas drónokig. Jelenleg a DoubleRingWings 10 kg feletti nagy hatótávolságú saját fejlesztésű merevszárnyas drónjának típusvizsgájára készül. Sűrű hétköznapjaiban a dróntechnológiával kapcsolatos adminisztrációs folyamatokkal, oktatással és tanácsadással foglalkozik.


JELENTKEZÉS MENETE
Kosaradba téve
tudod megvásárolni Gyakorlati drónkezelő képzés termékünket. A fizetés során fogadd el Általános Szerződési Feltételeinket, valamint Adatkezelési Tájékoztatónkat.

A fizetést követő 3 munkanapon belül kollégáink elküldik a vásárlás során megadott email címre a képzéshez szükséges információkat és a képzési szerződést. 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

GY.I.K.

A következő képzés az oldal tetején kommunikált időpontban kerül megrendezésre.

A gyakorlati oktatások csoportos keretek között, 5 fő részvételével kerülnek megrendezésre. 

A kidolgozott tananyag 3 óra gyakorlati elfoglaltságot jelent a résztvevők számára. 

Gyakorlati drónkezelő képzésünk a képzésszervezők által megadott budapesti helyszínen kerül megrendezésre. 

Abban az esetben, ha mégsem tud részt venni képzésünkön, kérjük, ezt minél előbb jelezze számunkra! A képzés megkezdése előtti 10. naptári napig 100%-ban visszafizetjük a befizetett díjat, ezt követően, a képzés megkezdése előtti munkanapig már csak 50%-ot, de ha csak a képzés napján, vagy az azt megelőző nap jelez, akkor már sajnos nem áll módunkban visszafizetni a befizetett díjat. 

Kapcsolat:

info@mydroneschool.hu
+36 (1) 42 21 388
+36 (70) 50 23 763

Linkek:

MYDRONESERVICE
DUPLITEC KFT.

A weboldalt a
Flymore Kft. üzemelteti.

Adatkezelési tájékoztató

Üzenet: